Yıl: 1964
Her şey Hasan Tahsin Yelkenaç'ın Mersin' in tarihi Büyük Hamam Sokağındaki bir barakayı mütevazı bir kebapçıya dönüştürmesiyle başladı.
Eti işlemeyi kasap olan babasının yanında öğrenen Hasan Tahsin usta kısa sürede çevre esnafının değişmez adresi haline geldi.Yıl: 1979
1979 yılında, oğulları Cengiz ve Mehmet Can'ın babalarına Katılması öykünün bu güne kadar uzanmasını sağlayan dönüm noktası oldu. Mehmet Can'ın küçük yaşına rağmen içindeki ve insan ilişkilerindeki becerisi dükkânın, müşterilerin ona taktığı "Memoş" lakabıyla olmasını sağladı.
Yıl: 2014
Mili eski basketbolcu Ömer Onan ile ortaklığa geçiş sonrası, büyüme ve yurt geneline yayılma süresi başlamıştır.
Yıl: 2018
Kurumsallaşma ve franchising sisteminin kurulması ile birlikte farklı illerde mağaza sayısı yediye ulaşmıştır.
Müşterilerine daha iyi hizmet sunma anlayışı içinde 1964 yılından beri süre gelen macerası, fıranchising sistemi ile büyümeye devam ediyor.
Kurumsallaşma ve franchising sisteminin kurulması ile birlikte farklı illerde mağaza sayısı yediye ulaşmıştır.
Müşterilerine daha iyi hizmet sunma anlayışı içinde 1964 yılından beri süre gelen macerası, fıranchising sistemi ile büyümeye devam ediyor.
Hali hazırda Türkiye 'nin en yaygın Tantuni Restorantı zincirine sahip olan şirket, yakın zamanda en yaygın Türk restoran zincirlerinden
biri olmayı hedeflemektedir.
biri olmayı hedeflemektedir.
Yorumlar
Yorum Gönder